28 Dec

OJ! mer än 2 månader sen sist, men när hästen e halt så finns inget att skriva om.
Aja, nu e hon på igångsättning och frisk till hundra! Känns awesome att vara igång igen, har börjat galoppera lite nu, hehe finns ingen form eller kontroll i galoppen ibland, det är blandat med bockar och spring xD men hon har ju lite energi att göra av med så. De senaste 3 dagarna nu, (och innnan), så har hon gått SÅ HÄÄÄR bra i traven, asså det finns verkligen inte ord att beskriva hur bra hon gått. Helt otrolig känsla att få sitta och rida på henne <3 har bara ridit barbacka under igång sättningen, hon är ju en ängel och jag har ju superb balans så inga problemas, tycker man får bättre kontakt med hästen genom att vara barbacka så det e helt klart det jag föredrar,
Lääängtar tills imorgon då blir det en efterlängtad tur ut i skogen, det förtjänar hon också, efter 3 dagars "hårdträning" i dressyr ;-) Får se om jag tar sadel eller inte, haha jag låter liiite anti sadel, men det kan samtidigt kännas bättre att ha den då jag kan stå i lätt sits i galoppen då, viktigt nu när hon e muskellös, det kommer helt enkelt bli ett ganska kravlöst pass med mycke skritt och lite trav och galopp :-))
Btw, håller på att spara ut hennes stubb så nu är den i princip en man, haha första ggn på 4 år, första för allt! Även rakat hals och bogar idag.
Beställt ett superfint träns från hööks nu på rean, hehe tränset hade blivit slutsålt såg jag, men jag hoppas på att jag beställde i tid så att jag får det!
Asså måste bara skriva att nu med tanke på hur J*vla bra Bianca gått de senaste dagarna, så blir jag bara så taggad på dressyr av nån anledning, känns bara så kul!
FET!!!

RSS 2.0