30 Mars

KÖRKORT!! Awesome, jag tog mig en svängom till stallet där jag mötte upp hovslagaren, pållarna skoddes, sen så passa jag på att rida, tanken var ju att rida ut men det blev för jobbigt att gå ca 50 m för att hämta jackan i omklrummet. Red i mina underbara beiga ridbyxor och min aaaaah nya ridstövlar, helt galet vad snygga dom e!! Bianca hade blått schabrak och blåa schoeckemöhle lindorna, älskar dom! Haha och till min förvåning så upptäckte jag i spegeln i ridhuset att jag hade en blå tröja på mig också, så jag hade värsta matchningen idag, inte ofta det händer^^
Ridpasset var innehöll allmänt mycke hopp och studs åt alla håll, men jag får skylla mig själv då hon blivit riden så sparodiskt de senaste veckorna. Redan när jag suttit upp och skrittat ett typ halvt varv så börjar ponnyn helt plötsligt hoppa upp i luften och bocka, haha hon e söt. Vi skrittade på gjorde skänkelvikningar och slutor, hon e ju så otroligt känslig och lyhörd när hon är sådär pigg så då ett det bara roligt när lyssnar så kanon.
I traven så blev hon hur sprättig som helst bockade och hoppade omkring, men stundvis så gick hon jättefint! Jag sket helt i galoppen även om hon tog egna initiativ och galopperade lite nu och då. Jag tog av henne utrustningen och så fick hon springa lite själv, och det var MYCKET uppskattat, det blev en hel del räzer och bockning!
Jag läääängtar till sommaren!

!!!!!!!

DOM HAR KOMMIT!!! Jag e liiiiiite kär^^

28 Mars

Imorgon+onsdag tas det körkort, lääääängtar! Plus att hovslagaren kommer, det kommmer bli såå awesome nu, tyvärr så får B ju lida när jag har mycket i skolan osv. Men nu (förutsatt att jag klarar proven för körkortet) så ska det bli ändring när jag kan åka i princip när som helst på dygnet utan att måsta vara beroende av mina kära föräldrar! Att B fått skor SKA firas med en uteritt, det har blivit endast sparodiska inomhusritter när hon inte haft skor och jag inte tid, så en uteritt kommer hon var lite taggad på! <3
SOMMMAR 2010 <3

22 Mars

Det blev för första gng på 2 veckor ett "riktigt" ridpass, kändes super, lite springig i början ville bara fram, men jobbade på jätte bra, det blev mycket halvhalter och hon slappnade av mycket bra på slutet!
Blir liiite irriterad på vår hovslagare som skulle höra av sig men inte gjort det än, min hest behöver skor! Funderar på att ringa nån annan...
.
.
.
.
A split second...A moment in time...

She is everything and so much more

20 Mars

Har varit på en sjukt härlig skrittur på min feta lilla ponny <3

8 Mars

Allt glömdes jue efter branden så hovslagaren blev självklart bortglömd, och nu lever man ett kul liv med två tappade skor och hovslagaren som e i stockholm!
Aja, min feta häst verkar inte lida, imorrn ska jag vandra iväg tidigt igen, trevligt med prommis för att mötas av min söta hestpåny^^
Helt CP när man inte kan kommentera någon blogg? *die blogg.se die*

7 Mars

Han förbi en snabbis på stallet idag, störde min sovade häst!
Jobbjobbjobbjobbjobb, men "rik" blir jag ju iallafall^^ Så min lilla häst får vänta, imorrn borde jag ju hinna rida en sväng iallafall. Och imorrn (om hage finns) så blir det flytt till ensam hage, fri tillgång på hö funkar bara inte! ;-)

5 Mars

Bortblåst! Det är väl ungefär så jag kan sammanfatta vår ridtur idag :-P Haha, men min lilla ponny var jättetrevlig, red ut och bara tränade lugn samlad galopp, liiite jobbigt i vänstern ville gärna öka men gick riktigt bra en stund, så länge hon orkade ;) Kul iallafall, imorrn så hoppas jag att jag kan hoppa lite, om ridhuset e ledigt bara, annars blir det dressyr!
BESTÄLLDA!!

4 Mars

Fick bli uteritt idag, red ca 30-40 min, haha blicken "Islands-människorna" gav mig när jag hoppade upp i Converse+Jeans+vardagsjackan, haha oslagbart trodde nog jag var helt wacko! Bianca byter ju alltid galopp hela tiden ute så passade på att ta till vara på det och tränade galoppombyten efter torsjön, blev var 3e till var 4e galoppsprång ungefär, hur lätt som helst för henne, man använder vikten lite och hon byter direkt *GREAT*^^ Sen prövade jag byta i VARJE!  från höger-vänster-höger, superbra jobb, hon tycker det e jobbigt att byta till vänster så mer än 3 språng blev det inte, men WOW vad jag blev helt lyrisk av att hon kunde klara det, amazing <3, i ridhuset blir det inte samma sak, hon byter ju lätt, men ute så byter hon hela tiden, haha tror att hon blir så uppspelt av att vara ute att hon bara byter :D Kul iallafall.
Imorrn hoppas jag att jag lyckas dra med mig Anna och Manne ut också, I sånt här väder e det bara så underbart!!

NÄRA!!

Nu e jag SÅHÄÄÄR nära mitt mål^^ Awesome med jobb, Awesome med jobb som ger pengar :-D I'm gonna be rich!

2 Mars

Jag haaaaaar kamera abstinens! Måste köpa en ny kamera snart, men ska köpa ridstövlar först^^
Ingen ridning idag, ingen Opera heller men men det hanns ändå inte. Men imorgon blir det att vandra iväg kl 07 till stallet och rida innan jag börjar jobba kl 12! E bara helt grymt taggad på att rida verkligen, läääängtar, haha även fast min lilla ponny ser ut som en tunna, men bra går hon ändå :-) Om det inte fortfarande är en hel sjö i ridhuset så hade jag hoppats på att hinna dra fram lite hinder!
Vill ha SOMMMMMAR!
------------------
Nu blir det att besvara ett mail från Nino's ägare, hoppas på lite nya bilder på den "lilla hesten"^^
Likheten!!

Kommentarer!?

Hahaha, jag upptäckte idag att jag faktiskt fått typ hela 5 kommentarer de senaste veckorna xD det e bra att jag upptäcker det nu :-P Coolt trots att jag aldrig länkat den eller sagt att jag haft den till nån^^

1 Mars ;-)

For ut med Isabelle och Roxano på uteritt, var verkligen superkul och VÄLBEHÖVT! Blev mycke galopp, vilket min lilla ponny självklart tyckte va superkul! Red bara på tredelat, lite stark men skötte sig verkligen över förväntan!
Hoppas att jag ska hinna rida imorgon, ska ju (tyvärr) på Operan kl 19, så vet inte om jag hinner, men det blir nog dressyr isåfall (hehe) eller om tiden finns lite hoppning!
Höst -09 Haha ett den sadeln passade då :-P

1 Mars

Bara 9 dagar kvar!!!! Då blir jag 18!! :-) Läääängtar!
Efter att ha kokmit hem från göteborg har tröttheten helt klart slagit mig, men min lilla häst har gått som tåget (på ett bra sätt), prövade en ny sadel, tycker den låg mycket bra, men ska rida lite till i den och se om den glider fram nåt.
Vilade igår när jag skolade in mig, idag blir det ett dressyrpass, lite skänkelvikningar och sånt blir det, beroende på hur pigg och galen min lilla ponny kommer vara :D
Jobbar nästa vecka under sportlovet, sen hoppas jag att jag kommer kunna göra ett efterlängtat inköp i form av ett par "Mountain Horse Supreme High Rider!", dom passade ju som gjutet på mitt benen när jag provade dem under GHS,
I´m a little bit in love!

RSS 2.0