29 Maj

Blev ingen ridning idag stackars ponny ont i ryggen pga regnet :/ Fint väder när jag somnade, spöregn när jag vaknade igen, kul... Men var dit för ett tag sen och då reagerade hon som tur var inte nåt när jag tog på ryggen, men vila blir det idag ändå!
.
Random hest iregnet^^

27-28 Maj

Ridigt ut barbacka 2 dagar i rad nu, hehe om jag inte flög av igår så kommer jag aldrig flyga av^^ Haha, ponny galen efter att bara lätt aktiverats med longering och skritt i en vecka, aldrig har hon bockats åsmycket nån gång, och där sitter jag och bara ler när hon flyger omkring som en galning med mig barbacka på ryggen, men jag sitter ju som fastklistrad när hon bockar :P Fick frågan om jag knep om med benen eller när hon gör det, men faktiskt inte hon som är så skänkelkänslig skulle ju bara bli ännu vildare, vet inte hur jag sitter kvar men det gör jag.
Hehe, Träningsvärk.se idag! Så det blev bara ett lite kort med klättring o galopp i sandtaget, men tanken slog mig att tänk om det gör ont i ryggen för henne av mina sittben!?? jag har ju inge fett på rumpan så dom borrar nog ner isg ganska gött i hennes rygg!
.
2010
Hoppsugen? JA!
2007

25 Maj

Red båda pållarna imorse, askönt att få saker gjort så tidigt!
Manne fick lite galoppjobb hoppade ett lite skutt på muren (hehe), och B skrittade jag bara inne och gjorde lite öppnor, slutor, skänkelvikningar lyssnade kanon!
På fredag kommer hovslagaren ÄNTLIGEN!! Då ska vi ut i skogen och busa, sen hoppas jag att jag hinner med lite hoppning på söndag, hoppabstinensen är enorm! :D
Haha -09? söta ponnysar :P måste ta nya bilder snart!

22 Maj

Var där tidigt (10.30)^^ imorse på stallet, mockade, fyllde på spån, fixade mat+vatten, borstade ponnyn skinande ren, klippte hovskägg och runt kronranden (med precision, haha ändå ser det förjävligt ut!), klippte manen (måste fixas till bättre sen), lugg och svans fick toppas lite, spritade och smörjde m helosan i karlederna (hehe typ i förebyggande syfte då hon inte har mugg), även så sprayade jag pälsglans över hela hon, sen fick hon longeras en stund inne, skit när man inte kan vara ute när det är asbra väder, men hovis kommer på fredag som tur är! Sen fick hon beta en stund i gräset innan hon fick gå in i hagen och rulla bort allt mitt slit med att göra henne fin och hon fick då även fortsätta kära ner sig i Rox igen, jag tror hon kan ha lite tråkigt nu när Mira är borta.
.
Kort så var det de 2 timmarn som jag spenderade på ridskolan, måste säga att jag hann med en hel del!
Imorrn blir det nog barbacka inne när jag slutat jobba på häggis, är verkligen bara assugen på att rida barbacka, tycker man får en härligare känsla tillsammans med hästen! Hehe det lär nog vara lite förändring i vänstergaloppen!
.
Aah, glömde nästan att jag gick runt och typ fotade alla hästar, tänkte lägga upp lite somriga bilder till hemsidan, men jag blev inte så nöjd så vi får se.
.
Liiiiiiiiiiiiiiiiiite smalare har hon faktiskt blivit^^
Trots den fula gården och lövlösa träden så den så klar och fin!
.
Hahaha, notera hur vi båda lyfter från marken!
.
Tur att man har matte när man blir trött och inte orkar gå!
.
Mördarkatt på G

21 Maj

Oj, kom just på att jag har ju min lilla dagbok/blogg att skriva i^^
Kom hem från Rom för en vecka sedan, Anna motionerade B lite grann medens jag var borta, typ longering och bara busa i ridhuset. Hehe försökte rida i söndags men min kropp var typ helt slut så det var bättre att bara avsluta efter lite galopp än att rida som den lealösa kratta jag var!
.
Måndag: Longering, gick asbra!! har inte sett henne så avslappnad på länge, men det tar ju typ 40 min innan hon verkligen slappnar av och kommer ner i en lägre form (precis som i ridningen).
Tisdag: Uteritt med syster, verkligen ashärligt
Onsdag: Kul dag då jag kommer dit och hon har tappat en sko... aja red lite i ridhuset, hon ömmade inte men jag inbillar mig alltid att hon har jätteont så det blev ett kort ridpass.
Torsdag: Vila
Fredag: Longering, kortare stund så fick inte den där avslappningen, men gick ändå bra. Ingen hälta/ömmande idag heller
Lördag: Vila, hade stalljour+delad tur på jobbet! (Bra planering)
.
Imorrn så blir det att se vad mitt humör och hennes blir, men ridning inne iallafall, då hon troligt ömmar ute.
Ska försöka ta lite bilder iallafall :-)
.
Vi är som ler och långhalm <33

3 Maj

Av någon puckad anledning så var jag tvungen att åka tillbaka till vännäs för att sitta i 30 min på en genomgång av schemat till Rom!! Japp lagomt glad man var över det, så B fick vila då tröttheten var grym när jag komme hem!
Men idag så blir det "hårdridning", ne men funderar på att fara ut i skogen och köra lite intervaller, eller dressyr på banan, men hon lär ju inte vara lugn ponny så dte blir nog skogen! och jag får nog klä mig i overall och vintestövlar^^ Det är KALLT!!!
2007^^ Vackra jeansshorts... sockarna uppdragna så långt det går, bleka ben...

1 Maj

Jobbat 7-11.30 och 16.30-21 + att vi hade stalljour, BRA planering Jennie! Aja, överlevde då dagen^^
Galoppen gick asbra idag, älskar när man känner hur det går frammåt. Hoppade också några språng, haha Anna tyckte det såg galet ut, men jag kan bara älska det!<3

RSS 2.0