21 Feb

Min lilla ponny är verkligen det BÄSTA jag äger!!! <3 Idag gick bara hur bra som helst!
Nu kan allt bara bli bättre, och nu taggar vi Göteborg Horse Show på torsdag :-))

Sjukt att jag skrev förra inlägget 21.14 och jag ringde SOS 21.19!
http://vk.se/Article.jsp?article=421084&category=382






Ja, det e vad som finns kvar!

19 Feb

Aaaaaah, skrev just ett inlägg och sen sumpar jag det som faaaaaaaaaan och trycker bort det!
Haha, aja det får bli kortfattat den här ggn,
Red igår efter att hon vilat 2 dagar, liiite pigg ponny men gick bara bättre och bättre!
Idag gick hon SÅHÄÄÄÄÄR bra ;-))) allt var verkligen klockrent idag, tillomed vänster galopp :O Helt sjukt underbar känsla!
Hoppas på att känslan finns kvar tills imorgon också, Anna ska filma och även lite hopp på slutet, hade tänkt lägga ut henne snart, känns tungt men hon behöver en liten ryttare och jag en stor häst!
Dagen va grymmmmmm!

16 Feb

Min träningsverk sen i söndags då vi gick i 1h och spelade badmington i 2h har inte varit okej, haha idag så kan jag äntligen gå någorlunda framåt igen iallafall^^
Så gårddagens ridning (barbacka) haha var ju en upplevelse xD innan jag lyckades kravla mig upp på henne, haha! Tur att jag har världens snällaste häst :-) aja, när jag kunde börja slappna av mer och inte ha lika ont så gick hon SUPER bra trots min värdelösa ridning, hon e underbar!
Idag  och torsdag så blir det tyvärr vila, men när pappa jobbar em så har jag inget val. NU skulle det vara najjs med körkort kan jag lova. Men 31 Mars så smäller det :-))
FinManne och Anna ;-)

13 Feb

Varit ute på mysig 55 minuters promenad i solskenet med Pappa, Morris och Bianca. Anna och Manne följde med en bit sen red dom vidare ;-) 20 minus, men riktigt härligt ändå! Fick några bilder trots min mycket otålig fader.
Ser ju ut att vara nästan normal i hullet xD
Försökte klippa ut pappa ur bilderna iallafall ;-)
Kolla svansen!! Lockig äntligen, får se hur länge det varar :-P

12 Feb

Haha, trodde typ att det var i förrgår jag skrev sist, men icke :P
Visst ja, jag hoppade ju i Tisdags (idag lördag), det gick superbra!! Hoppade studs och ett litet 40 cm hinder bara för att träna anridningen, det e mest jag som måste träna på att inte ta i henne för mycket när hon drar iväg, blir lätt att jag tar i henne så mycket att vi kommer jätte nära istället och då blir det bara fel, hon skötte sig jätte duktigt iallafall, hon blev lite paff första gången i studsen att det komme fler hinder efter det första, men sen hoppade hon hur bra som helst. Travade nästan bara in, hon blir bara så övertaggad i galoppen. Tänkte hoppa troligen på tisdag igen, så blir nog en liten studs då igen, och då ska vi försöka komma i galopp, behöver tränas på! Fartkontroll!! ;)
Igår försökte jag ha tre bommar på långsidan med 2 galoppsprång emellan varje, och jag och min optimism haha, trodde verkligen att jag skulle kunna göra övningen med tränsbett och utan martingal, men det kan ju bara sluta på ett sätt när min häst ser bommar! Won't make that mistake again
For en ut på en långtur med Stina och Hubbe idag, Hubbe blev så stark och het av att vara sist så vi red sist hela vägen, haha min ponny kunde inte skritta, trava eller galoppera, det blev snarare fina kaninhopp rätt upp i luften hela vägen, eller så stog hon så fint kvar och galopperade på stället^^ det var buskul iallafall, men ponnyn var GALET het! Verkligen extremt även för att vara B :-))

5 Feb

Red ut en sväng igår kväll de blev en snabbis, haha min optimistiska anda slog tillbaka, det var aningen kallare än vad mitt optimistiska huvud hade trott x) Aja ponny nöjd iallafall!
Idag fick det bli en lång tur efter ?Norrmarksvägen?, haha B var hur busig som helst, hoppade omkring som en liten unghäst! Tur att jag e van med hennes hopp/studs/bockar, hon lugnade sig ganska snabbt, sen blev det blandat skritt/trav ett tag och sen galopp nästan hela vägen hem. Och jag klädde mig faktiskt idag så det var en supermysig tur ;-)
Imorrn, om det e tomt i ridhuset så blir det markarbete med mycke trav/galoppbommar och nån studsserie. Får se vad som händer! Ska bli kul att komma igång lite lungt med hoppningen igen :-))
Manne har den underbaraste pussmulen!




Jäkla hästkräk som vägrade komma till mig! Sen stå hon bara med spetsade öron och tittar på mig :P





3 Feb- Test

Haha, bara måste testa ett tidsinställt inlägg, vet inte om de funkar men kul å testa :-P Om detta funkar så ska inlägget komma 15.00, klockan e nu 13.40 ;-)
HESTROMPAA!

3 Feb- Schneeig dag!

Var redan kl 8 på stallet idag, och jag som hade förväntat mig strålande sol och plusgrader som gårdagen bjöd på men icke! Istället snöar det som bara den, jag som hade en planerad uteritt, men jag red inne i värmen istället, red med annas tredelade idag, och hon kändes verkligen supermjuk och jätte fin i munnen. Hon var ganska spänd och taktade en del i början så det fick bli mycke skrittjobb idag, tränade öppna, sluta, skänkelvikningar, framdelsvändningar. Gör ju inte det så ofta då hon är så skänkelkänslig och bara kör huvudet rakt upp och springer. Men jag hade sporrar idag (wow) och det brukar verkligen inte sluta bra, men hon var hur fin som helst, lite spänd till en början, men jag har ju tränat att hålla skänklarna mot henne så. Hon kämpade på superbra med allt, och en låg och bra form i skänkelvikningarna, lite spänt i öppna/sluta, men även där på slutet så slappnade hon av mer och mer ;-) det kändes verkligen superbra, travade en stund på slutet i en låg lång form, hon var supertrevlig och inte spänd och springig som i början!
Awesome ridpass!
Har planer på lite samma arbete imorrn om inte vädret e bättre då blir den planerade uteritten äntligen av^^

Bloggtävling hos Johanna Grant!

Jag är med och tävlar om ett John Whitaker schabrak hos http://johannagrant.shapemeup.se/2011/01/27/bloggtavling/ <--- länk till tävlingen!

Var med och tävla ni också ;-)

RSS 2.0