17 Aug

Då ponny inte känts helt fräsch, upptäckt mugg tror det är därför! Så har hon fått fortsätta vila, ska sättas igång nu ska prommenera nu några dagar, kanon att ta hund och häst samtidigt^^ Sen blir det att sitta upp och bara köra igång, hon ser helt ren och fräsch ut nu så det känns kanoners. Hehe var ut idag och kollade igenom ben osv och upptäckte (inte svårt att se) Hur hemsk hon såg ut i pälsen, långhårig och dann, så nu blir det halvrakning någon dag. Borstade igenom henne iallafall, blir det varje dag nu, provade mina nya "magic brushes" vet inte om dom var så magic dock :P
Nu ska jag ut och gulla med min Påny igen och gå på prommis, ev släppa dom på resten av hagen, vi som alltid brukar ha problem med att maten tar slut, men i år vet jag inte vad som är fel då vi har !!halva!! stora åkern kvar som dom inte stått på än o_O Ska kolla stängsel,  annars så får dom njuta av meeeer gräs i minst en vecka till!
-
Har glömt lägga upp bilderna från mitt o Mannes bad, men incoming nununununu!
.
Då Manne är badvirgin så följde jag med till fots först som moraliskt stöd. När han först fick syn på havet så frös han fast och stod som fastfrusen i typ 10 min innan han vågade röra örat ens :P Sen upptäckte han att det inte var så farligt trots allt.
Sen gjorde han som alla normala hästar och började plaska hejvilt!
Megen var med!
Går det att dyka?
Det blev helt plötsligt djupare, äckligt!
Wunderbart!!!!!
Nöjd brud!
Kolla matte vad jag gör^^
Gillar att man ser bonnbrännan på mitt ben xD
Hahahahahhahahhahahahahhahhahahhahahhaha
Gillar alla mina miner
Manne: Ånej vatten på min mage, inte okej nu springer vi över Jennie
Skööön

RSS 2.0