31 Jan

Haha, min uppdatering är för tillfället inte Okej! Jag som från början skulle skriva varje dag om mig och B, men jag e en värdelös bloggare :-P
Aja, i Fredags hände det roligaste som kunnat hända någonsin detta år typ^^ Vi hoppade <33
Anna skulle ta några språng med Manne och jag skulle bara trava lite bommar, bara otroligt att hon kunde trava bommarna utan att sätta sig på dem eller hoppa över dem x) haha hon gjorde dem klockrent, sen styrde vi på hindret, och WOW haha jag har inte haft ett sånt leende på läpparna typ någonsin, vi hoppade det ett par ggr och det vara bara hur roligt som helst, hon tyckte det var lika roligt som jag, och ovanligt lugn var hon också ;-))
Kommer definitivt bli fler gånger!!
ÄLSKAR DET <33

14 Jan Fredag

Red inne tisdag-onsdag, lite bråkig och okoncentrerad. Men hon e brunstig nu så då e hon bara allmänt dryg.
Fick vila igår och idag, orkar inte bråka med henne :-P Blir att rida ut imorrn, beroende på kylan så får ja väl se om det bara blir skritt eller om vi far ut och galoppar en bit!
Fyllde på 3! kärror spån idag, haha allt för att vara förberedd på nästa vecka då vi åker till strömsholm, jag e säker på att Anna inte skulle orka köra in spån, så lika bra att vara förberedd :-)
TAGGAR MÅNDAG-FREDAG!
Haha, jag kom ju 2:a i Årets Roligaste :-P Fet, smidig, finast!

9 Jan

For ut en sväng efter torsjön, underbart att galoppera i djupsnön, haha men faan vad jag e mörkrädd xD jag måste ju vara töntigaste ever :-P

Tråkigt!?

Haha, är man utan internet så vad kan jag göra xD
Paint xD

7-8 Jan

Gårdagen så red jag en snabbis i ridhuset, ganska kravlöst. Hehe red med sadel för första gången på ja hela Biancas igång-sättning, dels pga att hon e så fucking fet och att den ligger asdåligt då xD Har ju funderat hela dagen idag åp varför jag har sådan träningsverk i rumpan, haha jag har nu kommit på varför, har ju innan bara ridit ut en gång med sadel, så min stackars rumpa och lår var lite ovan :P
Det gick ganska bra, när jag började slappna av så gjorde även hon det, och så är det alltid det är bara jag som måste skärpa mig!! Helt galen i galoppen dock, men hon orkar ju inte samla sig, och sen tycker hon det e askalas att få springa snabbt. Det tock en hel del avtravande innan hon kunde trav i normal takt igen.
Idag så red vi en stund på utebanan, med snö som gick till magen på dem nästan, skrittade fram länge sen en liten stund trav, haha HÖGA lyft kan jag lova, helt underbart! och sen ca 2-3 varv i galopp i varje varv. Också det galet underbart, om de kunde galoppera så i vanliga fall. Ponnysarna tyckte det vra hur jobbigt som helt men superbra träning, sen tog jag och Bianca en kort galopp på en oplogad Torsjöväg med galet härligt underlag.
Haha, kan bara sammanfatta dagen som GALET UNDERBAR!!
Imorrn så måste bli en tur ut efter Torsjön, måste passa på när det är oplogat och så bra underlag! Taggar verkligen!
Min ponny är så underbar, verkligen det som jag älskar mest av allt! Förstår inte hur jag någonsin kommer kunna skiljas från henne...
<3<3
LIVET

6 Jan- Bilder

Haha, lite FET bara xD

6 Januari

Awesome att man blivit sjuk efter nyår x( men men jag har ridit typ varannan dag 2a, 4e och idag då :D e typ vad man orkar, ganska kravlösa pass men hur kul som helst ändå, i tisdags då vi red ut var verkligen hur kul som helst, jag har inte galopperat henne så mycket på lääänge!! Har bara tagit nåt varv eller två i ridhuset innan, både hon och jag tyckte att det var skitkul :-))
T'änkt att vi skulle rida ut idag, men med tanke på det ENORMA snöfallet så sket vi i det och red barbacka inne en stund istället, haha nu kan jag ju sitta ner igen (blåmärket på mitt lår/röv), och hon gick väldigt stadigt och fint efter uppvämingen. Har verkligen upptäckt att det krävs ca 10-15 min framskrittning och sen låg kravlös form i traven ca 10 min innan man kan börja plocka ihop henne och hon går bra. Haha att jag inte upptäckt detta för 4 år sedan xD Men det är ju i färsig inte försen nu som jag verkligen börjat fokusera på dressyren mer!
Till veckan tänkte jag ta nån dag då jag kan träna bommar och nåt småhinder, haha min ponny kan ju inte trava bommar, det är mer hopp emellan/över alla bommar så nu ska jag lära henne det. Vi får se hur hon känns i galoppen i veckan så kanske det blir lite galoppbommar då också.
Jag börjar tagga Strömsholm som faaan! kommer bli hur kul som helst!
har gjort lite önskelistor på hästgrejer från hööks/horze/hastprodukter.se mm :-)) hehe, om jag ändå vore rik...

RSS 2.0