9 April!!!!

I torsdags blev det ett kortare ridpass som innehöll en allmänt okoncentrerad ponny med otroligt mycke energi och spring i sig! Inte så roligt, kände mig bara mest arg och less, men det blev lite bättre på slutet iallafall!
Red ut igår, var ju bara hur härligt som helst att galoppera i det härliga vädret!!
Idag gick det SÅHÄÄÄÄÄR bra!!! Hon var hur fin som helst från första stund, jättemjuk i munnen och bara sååå mjuk i kroppen! Dock galoppen som är vårt svåra moment så gick det väl inte riktigt så bra, speciellt inte vänster galopp, högern är sååå mycke lättare, men hon behöver bara få lite muskler så att hon orkar bära sig ordentligt i galoppen, i jan-feb så var hon hur fin som helst i galoppen, kunde gå samlat och fint i båda varv, men förhoppningsvis så kommer vi dit snart igen!
Sen gjorde vi lite mer travarbete, och WOW jag kommer leva på detta pass hur länge som helst, vilken energi och framåtdrivning det fanns i skänkelvikningarna undan vänster skänkel, undan höger så är det jobbigare, men hon gjorde det sååå jäkla bra, inte lika mycke energi som undan vänster, men helt klart godkänt och stadig form hela tiden! Jag varvade öppna, sluta och skänkelvikningar längs spåret resp diagonalen. Haha, det går inte att beskrva men känslan av hur underbart "lätt" allt gick idag är bara otrolig.
Haha, ska man klaga på nåt så hade jag velat ha henne ännu mer avslappnad, hon har ju så otroligt mycke energi att den aldrig tar slut, när vi travade av så var hon fortfarande väldigt ivrig att komma iväg snabbare, men lite kramande på tygeln och hon går som en klocka :DD
Hade jätte ont i ena vristen när vi travade fram, tur att man kan sitta ner resten av passet, hoppas att det är bättre imorrn när vi ska ut i skogen! Vill kunna stå i lätt sits.
Längtar tills kameran kommer, då ska det fotas och filmas och min kära lilla blogg kommer att överösas med bilder så att dem inte försvinner!
Kortfattat: UNDERBAR DAG^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0