15 Juni

Var som sagt till veterinären idag för tandkoll och vaccination av båda ponnysarna, gick bra tog bort en vargtand och 2 st "hakar" på de främre sidotänderna eller nåt, hon sade att det definitivt förklara B's beteende på sistone, och vargtanden var lite lös så hade nog irriterat ganska ordentligt, känns bra att den är borta så blir hacket i en vecka nu, då bett skulle vi undvika tills det läkt, såå längtar till att få känna om hon kommer vara normal igen! Annars var hon superfin i munnen, sade att man sällan såg så fina tuggytor, haha inget problem med ätandet iallafall :P Manne hade inget speciellt, hon raspade lite på några ojämnheter men annars såg det finfint ut, men hon trodde han hade för stort bett?? Han har ju redan 11.5, men får kolla längden imorrn, men annars måste vi söka ett smalare bett för det skavde/slipade/eller nåt på både över och underkäkens tänder. Blir att ta det superlungt imorrn med tanke på vaccinationen idag blir lite skritt och trav en liten stund.
Och självklart lyckas och på något underligt sätt göra illa sig i transporten på vägen hem precis under hasen/benet på vänsterbenet, typ skrapat bort en stor skinnflik, aja hon hade inte ont iallafall och inte halt, rengjorde ordentligt så får se om det svullnat upp imorrn kanske.
.
Haha, blev lång text om lite tandraspning^^ Men dom såg då för roliga ut när dom stod där redo att falla ihop nästan av det lugnande som dom fick! x)
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0