21 Juni

Oj, insåg just att det redan är den 21 och att jag börjar jobba den 22 -,-
.
Igår blev det vila pga vädret med konstant regn!
.
Idag fick alla 3 pållarna ridas, Jag, Anna och Sanna red en liten tur. Sanna fick rida Bianca, gick jättebra med tanke på att Sanna e nybörjare, och duktig ponny hade jag som var mycket snäll och travade på. Drömmen hade dock en hel del överskottsenergi och fick nåt bock anfall eller nåt, började busa och bocka som ett tok! Inte riden sen i fredags så var glad att få röra på sig, Sen bytte vi lite hästar så att Bianca fick bli riden lite mer ordentligt så Anna fick rida drömmen en stund och Sanna på Manne.
B var superfin idag, såg att hon är lite svulle där dom stack henne med lugnande och vaccination, samma typ av svullnad som hon fick förra våren då hon sprutades med pencilin varje dag, så hon är lite öm och tycker nog det gör ont att böja halsen mot vänster. Men svullnaden går ner, och hon gick ju super även i vänster varv idag märker hur hon känns stel, men mycke mjukare i formen idag.
.
Galoppen går verkligen hur bra som helst nu!!! Höger varv är klockrent och vänster går bara bättre och bättre för varje dag :DD
.
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0